Jag har flyttat hemifrån på deltid just nu vilket innebär att jag inte har lika mycket tid att skriva här på kvällarna som tidigare. Därav att uppdateringen kommer och går.

Quinnie just nu är en spännande upplevelse. Hon som brukar vara elektrisk är nu gånger 10 i allt hon gör, hela tiden. Vilket innebär att jag vet att hon kommer flyga i luften, tvärvända eller hoppa jämfota, jag vet bara inte när. Hon skulle av utomstående säkert klassa in som istadig, bakom skänkeln och trotsig men jag som känner henne vet att det beror på att det är så mycket energi som vill ut att hon inte vet hur hon ska släppa ut den. Det brukar lösa sig efter några ridpass men nu hade hon nästan 1 månad vila så jag räknar med att det tar lite längre tid än vanligt.

Till helgen kommer KG Svensson tillbaka (äntligen!) så just nu försöker vi synka ihop oss tillräckligt för att kunna låta bli att skämma ut oss där ;-) Det går bra när hon är med mig men sen far hon i luften så då är det lite spännande en stund innan hon lyssnar igen, för då är hon jättefin. Just nu mest ut i skogen (enklast så) i varierade gångarter så det blir inte så intressanta inlägg av det, ska se till att skriva ordentligt efter helgen sen!