Något jag gillar är bra service, vilket mer och mer blir krav i dagens värld där allt ska gå så fort. Ändå är jag extra imponerad av Ryttare&Häst i Flyinge som nog vinner "snabbast frakt"-priset från min sida i år. I söndags kväll beställde jag ett extra batteri till min klippmaskin, batteriet gav upp förra året och så har jag inte tagit tag i att fixa det. Nu blev det ju lite mera kris då Quinnie blir väl svettig vid ridning, även vid lugna pass. Jag skrev in en kommentar om att det vore väldigt snällt om de får iväg paketet under måndagen så det hinner komma innan helgen då vi ska till Mantorp på hopptävling. Jag hoppades därmed att få det kanske under torsdagen, jag vet ju att DHL ibland tar några dagar på sig för att få fram paket.

Så nu kan ju själva gissa min förvåning när jag fick ett sms under förmiddagen idag (!) om att paketet fanns på macken här hemma! Just nu är det på laddning för att få följa med ut, så idag ryker första omgången med päls :-D Tanken just nu är att ta det grova, sen rida och beroende på vad klockan är finlira med maskinen eller tömköra Elly. Vill gärna inte tömköra henne i helt mörker så drar klockan iväg får hon vänta till på torsdag, det är inte direkt ont om tid att få igång henne.

Jag ska se om jag kan få några bra bilder, det är så svårt med ljuset i stallet och ovanpå det är Quinnie svart såhär på vintern så det syns inte alls bra hur fluffig hon är. Kanske skulle klippa ute? Hmmm... Oavsett kommer en före och en efter bild, det ska jag allt lyckas med!