Jag hoppas ni alla hade en trevlig dag igår, för det hade jag! Veckan inför gårdagen däremot, den glömmer jag gärna. Det har lätt varit en av mitt livs värsta veckor totalt sett, med för lite sömn och för mycket runtomkring och på det mycket tid på jobbet. Men men, så kan det gå ibland när oturen är framme. Nu har jag laddat om batterierna lite så nu kör vi igen :-)

Idag har både Elly och Quinnie blivit tömkörda. Elly hade bättre framåtbjudning är på så länge jag kan minnas, hon trampade på riktigt bra även om hon inte orkar bära sig hela tiden. Men det vore att kräva väl mycket när jag sätter igång henne efter mammaledighet. Kul att se henne så pigg och sugen på arbete. Quinnie har istället tvärt-om "problem". Det går för fort för mycket. Fokuset med Elly är att få henne att gå på framåt självmant och ligga kvar i det tempo jag ber om och fokuset med Quinnie är att få henne att chilla lite och inte rinna iväg. Oerhört nyttigt för mig med två så olika hästar även om de skulle kunna byta lite av sina egenskaper med varandra. Quinnie blev riktigt fin när hon väl slappnade av och lugnade sig, då är hon snygg att se på.

Imorgon är tanken att rida ut Q, igår tog vi en kort sväng innan det blev julfirande så hon är sugen på en längre med mera galopp hörde jag henne säga. Hennes ord - min lag, så det är väl bara att lyda och fixa tänker jag.