I samarbete med Granngården

Har ni sett Granngårdens utbud av hästutrustning på nätet? Har ni missat det tycker jag absolut att ni ska kika in där! Jag har helt ärligt inte haft så bra koll på vad de har, då de inte har en butik här i Linköping. Men nu när jag satte mig för att leta upp 1 gammal favorit, en ny favorit och en wantie som jag ska presentera för er insåg jag att de har ett riktigt stort utbud. De har nu även samarbete med Charlies häst och hund, vilket innebär att det finns gott om bra märkesutrustning utöver de egna varor de har.

Så vilka varor har jag då valt? Jo, vi börjar med en gammal favorit. Horseware-täcken, i alla färger och former, de enda täcken jag använder dagligen. Här finns Granngårdens utbud av hästtäcken, mina favoriter just nu är de olika liners som finns att sätta i Horsewares utetäcken. På så vis kan jag ha ett utetäcke och ett innetäcke och sedan ändrar jag tjockleken med hjälp av en liner. Jag ÄLSKAR det systemet, det är smidigt, enkelt och framförallt billigare och flexiblare att köpa en liner per tjocklek än att ha ett täcke i varje tjocklek. Linern går dessutom att använda i de flesta av deras täcken (även de som det inte står utskrivet att de passar i, om de bara ligger still) vilket innebär att det är lätt att byta om man byter täcke. Som bonus blir det dessutom enkelt att tvätta ett svettigt täcke (för att hela tiden ha ett rent täcke närmast hästen), man tvättar bara linern :-).

En ny favorit jag hittade är ridtröja i fleece från Covalliero, den är så mysig! Riktigt härlig fleece och en fin färg. Den är min nya ”vara snygg på träning”-fleece.

Jag har inte så mycket snygga ridtröjor då jag sätter funktion före design, men nu så! Förutom att den är mysig och varm räcker den ned bra i svanken, något jag tycker är viktigt på en ridtröja. Blir man kall i svanken blir man lätt kall på hela ryggen och sen börjar man frysa, stor tummen upp för långa ryggar men tajta midjor! Materialet i tröjan känns stadig men ändå mjukt, vilket jag gillar. Den är dessutom supermysig så den passar lika bra som myströja som i stallet.

Min wantie denna gång är en oljerock från Covalliero. Jag har försökt hitta en riktigt regntät jacka (typ oljerock-style) att ha i stallet ett tag, så den här låter som ett bra alternativ. Den är dessutom snygg och ser skön ut så den ska jag helt klart se till att prova för att se om den ska få följa med mig hem nästa gång jag är i Norrköping så jag kan prova den i butiken.

Det här var mina favoriter för denna gång. Förutom dem jag nämnt finns även många andra produkter i Granngårdens sortiment som ligger mig varmt om hjärtat, som exempelvis de bästa stall- och ridskor jag någonsin haft från Ariat och supersmidiga täckeshängare som underlättar upphängningen av blöta täcken. Granngården är helt klart en hästbutik som är väl värd att spana in, både i butik och på nätet.

Inlägget är i samarbete med Granngården.