Så kom då terrängdagen! Tidig start runt 8 på morgonen. Quinnie kändes väldigt fin på framridningen så vi var laddade.

Denna gång klarade hon allt felfritt, tyvärr gjorde inte jag det... Lite för dålig ridning mot spetsen (nedan) gjorde att hon var smart och gick bredvid. Det gick lite för fort och troligtvis var vi lite väl långt åt sidan på den första gången med. När vi gjorde om och jag red bättre var det inga problem :-) I övrigt klarade hon alla svårigheter utan problem och gav en väldigt fin känsla på hinder. Vi kunde ha ett bättre flyt över de hinder man ska hoppa i fart och hon svarade sedan tillbaka väldigt fint på förhållningarna när jag rätade på mig. I mål med 1.6 straff för tiden (4 sekunder över) på en bana där det inte var jättemånga som klarade tiden. Det hörs från sändningarna att speakern avvaktar min tid, eftersom vi trots allt hade ett stopp men så pass bra tid ;-) men springa fort kan hon, både långgalopperad och snabb över hinder och mellan hinder. Det är bara jag som måste bli snabbare på att ta rätt beslut med...

Men med tanke på att hon gjorde sin allra första fälttävlan för mindre än 2 år sedan har hon haft en väldigt bra utvecklingskurva tycker jag. Hon gör ju rätt så länge jag gör rätt, gör jag lite fel men hon förstår så fixar hon, men om jag gör för mycket fel är hon smart och går bredvid istället för att slänga sig. Behöver jag säga att jag älskar denna häst?

Bild från spetsen på andra försöket, som gick galant. Det var inte bara jag som hade problem här, även många i den internationella fick problem.

Denna bild är från MIM-oxern. Vår alltid lika positiva häst :-)