Här kommer sista bilderna. Den i gräset är med x antal lager klarlack och den på trätrall (med katt i ett hörn) är det färdiga resultatet. Då jag inte slipade ned trät till jämn nivå innan jag målade har det gått åt några lager lack för att få en yta ovanpå som ska stå emot slitage. Är du intresserad av att få en liknande pall? Jag kan tänka mig att måla pallar åt andra, mejla cecilia(at)dackemyr.se för kostnadsförslag, vänligen beskriv då vad för motiv som ska målas så är det lättare att ta ställning till :-)

 

Nästa omgång bilder. I steg 2 var det lasyr av färgen kanel som skulle på plats.

Bilderna ovan är mörka då jag satt i lördags kväll och målade. Därför kommer även en bild i dagsljus som gör färgen mer rättvis.

Jag har, sen ett par år tillbaka velat ha en egen pall att ha i stallet och transporten. Men det har aldrig riktigt blivit av att jag köpte en. Men någon gång i höstas köpte jag då äntligen en pall när vi kom ihåg det, IKEA står för grundmaterialet. Sen var det bara det där med att måla pallen kvar... Under hösten försvann det bland annat och jag var inte helt säker på hur jag ville måla. men så, innan semestern skruvade jag ihop pallen. Ett steg på vägen klart!

Idag fick jag så äntligen tid att måla. Först skrev jag ut loggan och texten, sen kalkerade jag över det på pallen och sen var det bara att sätta sig med penseln och vara noga. Här är två bilder från när det svarta är målat. Det kommer upp ytterligare 2 delar innan pallen är helt klar. Förhoppningsvis blir jag färdig redan nu i helgen.

Medan jag målade. En fin fin pensel och mycket tålamod senare...

Det svarta är klart!Texten ser nästan pixlig ut på bilden, vilket den inte gör när man tittar på pallen. Jag skyller på dålig kamera ;) (mobilen)