För er som inte redan har sett det har Uhip sportlovskampanj på Artic Sport-serien. Snygga, sköna kläder som värmer skönt på hästryggen eller läktaren, i skidspåren eller på promenaden. Passa på att köpa ett plagg till 15% rabatt! Handla via mig och du får leveransen fraktfritt :) Du hittar kampanjen här.

Här har jag Artic Sport i färgen Iron Grey i både jacka och kjol.

2 av dagens bilder, vi kan alla konstatera att jag är bättre fotograf än modell. Speciellt i jämförelse med min fotogenetiska bror!

Ska precis ut och fota lite Uhip-kläder med Jocke som får agera modell för herrjackan. Håll tummarna för bra bilder!

Just nu har Uhip en julspecial där de har 15% på sitt röda sortiment! De skänker dessutom 50 kr per sålt plagg till Svenska Hästars vän. Så köp en röd julklapp och bidra till hästar som har det svårt.

Den snygga och sköna kappan hittar ni exempelvis här, den matchar snyggt med Muckboots-stövlarna som ni hittar i den höga varianten här. Har ni frågor om storlekar eller vill beställa, mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mera information.

Den röda färgen är riktigt snygg och passar för den som vill sticka ut i stallet eller för den som vill vara snygg på stan. Eller varför inte både och? Uhips jackor och kappor är lika sköna oavsett, de är väl värda en chans.

Glöm inte att beställa via mig för att få fraktfritt!