Min nya favoritjacka är Uhips Arctic sport i färgen Iron grey. Mer information om jackan finns här: Arctic sport. Jag har nu haft jackan varje dag sen förra veckan. Den är än så länge lite väl varm att ha, men det är lyxproblem. Det jag älskar mest med jackan är att den är så lätt. Den väger inte alls mycket, ska se om jag kan väga den. Eftersom den knappt väger något och dessutom sitter figursytt är den väldigt smidig att ha på sig.

Jag förstår de som sagt att de inte märker av den. Den sitter där den ska utan att vara i vägen och är lätt. Jag hade tänkt att inte ha den dagligen i stallet utan spara på den för att den ska hålla sig ren och snygg tills när jag ska på träning och tävling, men efter att ha använt den dagligen blir det svårt. Jag är av den typen människa som om jag hittar något jag gillar använder jag bara den. Går som tur är rätt bra med jackor men blir lite enformigt med övriga kläder ;)

Här är en bild på mig och Q från i lördags då jag hade jackan med den matchande kjolen. Denna kombination kommer vara perfekt till i vinter när det är kallare ute! Som det är nu var det lagom som jag hade igår, jeans och en långärmad t-shirt och sen jacka + kjol. Gårdagens lösning på ont om tid var att åka direkt från skolan till stallet.

Man ser inte riktigt hur snyggt figursydd jackan är på denna bild. Ska försöka ta bilder med mig på marken och en bättre kamera, även om mobilen klarade denna bild rätt bra.

Intresserad av att köpa en likadan? Mejla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper jag dig!