Precis som de flesta andra som gör en satsning inom ridsporten är jag öppen för förslag på sponsring/samarbete! För tillfället har jag mamma och pappa som backar upp mig i alla lägen vilket jag är väldigt tacksam över.

Jag är öppen för förslag på sponsring/samarbete i form av tex utrustning, mat osv såväl som en lovande unghäst (eller äldre häst) att träna och tävla.

Jag är själv väldigt ambitiös och noga med allt runtomkring mina hästar. För tillfället står hästarna i ett stall med 8 platser där de går ute mellan 10 timmar och hela dygnet beroende på häst och säsong. Vill man ta in sin häst tidigare får man givetvis göra det. Jag använder mig av duktiga veterinärer och tränare samt equiterapeut, tandläkare och sadelutprovare med jämna mellanrum för att hela tiden hjälpa hästarna och mig att prestera. Samtidigt som jag gör denna satsning utbildar jag mig till Fysioterapeut, då jag ser många fördelar med det yrket. Målet där är att kunna jobba med ekipage, både i förebyggande och rehabiliterande syfte.

Är du intresserad av mig och vad jag kan erbjuda dig som sponsor? Då är du välkommen att höra av dig på cecilia(at)dackemyr.se